Rädda dig själv ❤️

0

Det är en process att bygga upp mod att lämna den där relationen som inte längre funkar. Men sen kommer nästa process, att lämna det i dig själv som gör att du dras till dessa relationer vilket är en stor och viktig resa in i dig själv. Att ta det där beslutet att lämna nått gammalt och invant för nått nytt och okänt kan va första steget. Att se och erkänna för sig själv att nä så här vill jag inte längre ha det, kan va en utmaning bara det. Och att sen vara modig och göra det som behövs för att komma ur den där loopen av upprepade kassa relationer.

Mycket handlar om relationen till dig själv. För du har blivit påverkad av din omgivning längs vägen, självkänslan och självvärdet har blivit skadat, du har börjat tro på det som sagts och gjorts mot dig, trott på att du inte är värd bättre, inte har nått att komma med, inte får ta plats, inte får vara du. Och det är den där tron på att “de” har rätt du behöver bryta. När du jobbar på ditt självvärde så ser du längs vägen vilka lögner du blivit matad med, vilka lögner du trott på och varför.

Jag vet, det är orättvist, för varför ska du behöva bygga upp nått igen som inte var ditt fel att det revs ner från början. Och även om det känns skit så är det ditt ansvar att läka och bygga upp dig själv igen om du vill ha en bättre relation till dig själv och till andra i livet.

För att få in det nya i livet som bättre relationer behöver det inom dig som dras till det som är destruktivt brytas. Och för att kunna förändra behöver du se vad som ligger i grunden, vad du har med dig, vad som ligger dolt som påverkar.

För även om du går och lämnar på utsidan finns energin kvar på insidan.

För mer kring relationer, relationen till dig själv och andlig och personlig utveckling kan du klicka in och söka till gruppen Livsinspiration, jag delar länken i kommentar🌸.

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke