Ett viktigt meddelande till dig idag ❤️

0

Hey, du….Ja du där som hittat hit. Sluta förminska dig själv, och sluta låt andra förminska dig.

Ja jag vet, det låter lätt när man säger det och nej, det är ingen dans på rosor att fixa, det ska gudarna veta, och jag själv av egen erfarenhet🤪😅. Men ack så stark man blir på vägen.

Det finns tyvärr ingen Quick fix, även om det kanske är vad du hört, det hjälper inte att tänka snälla stärkande tankar varje dag så löser det sig tillslut. Vi människor är aningen mer komplexa än så, för orsaken till att du förminskar dig själv och trycks ner av andra ligger djupare inom dig själv, kanske sen flera livstider tillbaka och den energin kan du inte tänka bort, men visst hade det varit praktiskt.

Vi består av fler delar än våra tankar där saker sätter sig och allt hänger ihop, våra känslor, tankar, energi, Kroppen, grunden du står på i dig själv- allt det där du bär med dig, inre sår, trauman, allt både positivt och negativt du varit med om i ditt liv är den grund du står på och vandrar på fram i livet, och själen, även själen har varit med om en hel del som har format dig till den du är idag och som även den bär på oläkta sår, trauman, karman och skräp som påverkar.

Men det går att forma om bara för att det blev på ett visst sätt så betyder det inte att det måste fortsätta vara så för evigt, du kan välja något annat för dig själv och din skull. Så nej, det funkar inte att bara tänka “rätt” så löser det sig, alla delar av dig behöver justeras, oavsett vad det är du vill ändra hos dig själv.

Och du kan göra det själv, du behöver ingen annan till att “fixa” dig. Men däremot kan verktyg behövas som hjälper dig framåt, vilket vi samlat i medlemskapet Divine Guidance❤️.

Förstår om det är mycket att ta in och känns omöjligt, men det är det inte. Du kan göra valet idag att börja jobba på ditt eget värde, om du anser dig vara värd bättre så klart och vill uppleva hur det är att leva så.

Du har makten att skapa om dig själv och ditt liv till hur du skulle vilja att det var istället. Vill du sluta förminska dig själv och jobba på relationen till dig själv?

Vill du veta mer, kolla in hemsidan och för utveckling av dig själv vårt medlemskap.

Läs mer om Divine Guidance

Kramar

Susanne

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke